Riolering in Tilburg

Heeft u een probleem met uw riolering in Tilburg? Wij helpen u graag. Of het nu gaat om een verstopt riool, bad, doucheputje of afvoerputje. Wij controleren of uw riool nog goed werkt. Dat komt goed van pas als we rioolproblemen vermoeden of als u in een oud huis woont.

Verstopping ontstoppen

Wij hebben in Tilburg de beschikking over moderne middelen waarmee we de oorzaak van uw rioolproblemen snel kunnen vinden. Met deze apparatuur vinden we snel de beschadigingen, scheuren en breuken die leiden tot verstopping.

Hiervoor gebruiken we onder andere kleine camera’s. Daarmee weten we exact wáár het probleem zich voordoet, zodat we niet alles hoeven open te breken. Dat scheelt ons werkzaamheden, en u kosten en overlast. Vervolgens kunnen we een verstopping op lossen door het te ontstoppen.

Voorkom grotere problemen

Het is bij problemen met uw riolering belangrijk dat u er snel bij bent. Zo voorkomt u grotere problemen. Te lang wachten kan veel schade veroorzaken en broedplaatsen creëren voor bijvoorbeeld schimmels. Bovendien veroorzaakt een probleem met uw riolering op langere termijn vaak vervelende stankoverlast. Voorkomt dit, en schakel de door ons aangedragen professional in Tilburg in. Bel ons of vul het contactformulier in.